Kategóriák

Információ

Innopon CS.A.P csatornatisztító 5kg Megtekintés nagyban

Innopon CS.A.P csatornatisztító 5kg

INNO-19059544

  • Termékleírás:


    Szilárd halmazállapotú, erősen lúgos kémhatású, detergens tartalma miatt jó nedvesítő képességű, közepes szilikáttartalmú tisztító- zsírtalanítószer.


     


    Felhasználási terület:


    Elsősorban a csatornák belső felületére lerakódott zsíros szennyeződések fellazítására készült nagy tisztítóképességű anyag. Alkalmas, a nagy zsír- és szenny oldatban tartó hatása miatt, háztartási és ipari lefolyók tisztítására, zsírtalanítására, egyéb szennyeződések eltávolítására.


     


    Az alkalmazás módja:


    A por alakú termékből a kívánt koncentrációjú oldathoz szükséges mennyiséget kell a megfelelő hőfokú vízhez hozzámérni és feloldani. Ezzel az oldattal kell a tisztítást elvégezni oly módon, hogy a tisztítandó csatornába kell önteni a tisztító oldatot és megvárni amíg az lefolyik. Ezt a tisztítást célszerű többször megismételni, ezáltal a csatorna falán lévő zsír és más szennyező anyagok is eltávolíthatók.


     


    Javasolt alkalmazási koncentráció: 1.0 - 5.0 %


    Javasolt oldathőmérséklet: 60 - 95 C


     


    A szerrel végzett munka során be kell tartani a vegyi anyagokkal történő munkavégzésre vonatkozó általános munkavédelmi utasításokat. A por alakú vegyszer kimérésénél por elleni védelmet, az oldatkészítésnél pedig a szükséges védőeszközökkel biztosítani kell, hogy az oldat ne szennyezze a vele dolgozót. A ruhára került vegyszert bő vízzel kell leöblíteni és a ruhát átcserélni. A bőrre került tisztító oldatot folyó vízzel le kell öblíteni és utána a bőrfelületet zsíros krémmel bekenni. A szembe került vegyszert bő vízzel ki kell öblíteni és a sérültet szükség esetén orvoshoz vinni.


     


     


     

Javasolt termékek

A termék vásárlói ezt is megvették: