Kategóriák

Információ

Lucart Strong Gastro Line 600 éttermi szalvéta, 1réteg, 18x18cm, 600lap/csomag Megtekintés nagyban

Lucart Strong Gastro Line 600 éttermi szalvéta, 1réteg, 18x18cm, 600lap/csomag

BOKK-832334




  • Termékleírás:


    A Lucart Strong Gastro Line 600 éttermi szalvéta kiváló minőségű és praktikus választás az éttermek számára. Ezek a hófehér, 1 rétegű szalvéták 18x18 cm méretűek, és egy csomagban 600 db lapot tartalmaznak.


    Az éttermi szalvéták rendkívül puha és erős szakítószilárdságúak, így hatékonyan teljesítik feladatukat. A tiszta cellulóz ereje megmutatkozik ezekben a szalvétákban, amelyek kiváló minőséget és tartósságot nyújtanak.


    A Strong Gastro Line 600 szalvéták a PEFC erdőgazdálkodási szabvány fenntarthatósági előírásainak megfelelően készülnek 100% ban színtiszta szűz cellulózrostok felhasználásával. Ezzel a megoldással a kiváló teljesítmény és minőség egyesül, ami ideális választást jelent az éttermek számára.


    A szalvéták dombornyomással, mikro prégelt mintával vannak ellátva, amely tovább emeli az elegáns és professzionális megjelenést. Bízhat benne, hogy a Lucart Strong Gastro Line 600 szalvéták hozzájárulnak az éttermi környezet kifinomult és tiszta hangulatához, valamint segítenek megőrizni a vendégek elégedettségét.

A termék vásárlói ezt is megvették: