Kategóriák

Információ

Cipő Artra Arica fehér bebújós 42-es O2 110620 1010FO SRC Megtekintés nagyban

Cipő Artra Arica fehér bebújós 42-es O2 110620 1010FO SRC

DER-LF01453

  • Egyszerűen fel- és levehető, slip-on munkavédelmi cipő, kényelmes, vízhatlan kialakítással. Mikroszálas bőr felső részének köszönhetően könnyen tisztítható és teljesen antibakteriális.


    FELSŐRÉSZ


    A tartós és magas ellenálló képességgel rendelkező felső rész, 2,2 mm vastagságú minőségi, víztaszító, mikroszálas bőrből készül, amely ellenáll a gombáknak spóráknak és antibakteriális tulajdonságú.


    Maximális komfortérzetet nyújt, akár egész napos munkavégzés során is az ergonómikusan párnázott szártető és nyelvrész.


    A gyors fel- és levételt gumírozott nyelvrész segíti


    A cipő elemeit nagy szakítószilárdságú varrásokkal erősítették össze, melyek könnyedén elviselik a munkavégzés során kialakult különféle terheléseket.


    BELSŐ KIALAKÍTÁS


    Kialakításának köszönhetően egyenletes és szabad légáramlást tesz lehetővé, ezáltal megfelelő mikroklímát nyújt viselője lábának.


    Ezüstionokat tartalmaz, antibakteriális tulajdonságú, ellenáll a gombáknak, spóráknak.


    Kiemelkedő nedvességelnyelő és elvezető tulajdonságokkal rendelkezik.


    A sarok belső részén található kopásálló anyag növeli a cipő élettartamát.


    TALPBETÉT


    Az Arica O2-ban egy praktikus kivehető, talpbetét kapott helyet, amely nedvességelnyelő és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.


    Tökéletesen illeszkedik a talphoz, kényelmesebb munkavégzést elősegítő, anatómiai kialakításának köszönhetően.


    TALPRÉSZ


    A RAPTOR PU.2D technológiás poliuretán talp, amely kényelmes viseletet nyújt egész napos munkavégzés közben. Kialakításának köszönhetően egyenletes nyomáseloszlást biztosít, így akár huzamosabb sétálás, állás vagy nagyobb távok megtétele sem okoz nehézséget. Munkavégzés közben csökkenti a lábra ható terhelést a rezgéscsillapító és energiaelnyelő sarokrész. A talp felülete csúszásmentes és olajálló, barázdáiban nehezen tapadnak meg a szennyeződések, így tisztántartása nem igényel különösebb odafigyelést.

Javasolt termékek