Kategóriák

Információ

Soft Care Dermasoft 800ml - Bőrregeneráló krém Megtekintés nagyban

Soft Care Dermasoft 800ml - Bőrregeneráló krém

DIV-6971740

  • Termékleírás:


    A Soft Care Dermasoft egy parabén- és illatanyag-mentes, hidratáló hatású bőrregeneráló krém, amely kifejezetten az igénybe vett kezek ápolására lett kifejlesztve. Kíméletes összetétele mélyre hatolva ápolja és hidratálja a mindennapi munka, mosás vagy mosogatás által igénybe vett kezeket. Az összetevőknek köszönhetően megelőzi a kezek kiszáradását, csökkenti a bőr repedezését és segít regenerálni a sérült bőrt, így puha és egészséges kezeket eredményez. Gyorsan felszívódó hatóanyagai pedig nem hagyják zsíros vagy ragacsos érzetűvé a bőrt.


    A Soft Care Dermasoft használatával a bőr kiszáradásának és repedezésének kockázata jelentősen csökken. A krém gyorsan és könnyedén felszívódik, így azonnal puhává és selymessé teszi a kezeket. A bőrkompatibilitását tesztelték, így biztonságosan alkalmazható mindenki számára.


    Használati utasítás:


    Kézmosás esetén:



    Vigyen fel egy vagy két adagot a tiszta, száraz kézre, majd alaposan dörzsölje be.

    Testmosás esetén:



    Keverjen össze egy vagy két adagot a tenyerében meleg vízzel, majd vigye fel nedves vagy száraz bőrre.
    Öblítse le, majd hagyja megszáradni a bőrt.

    A Soft Care Dermasoft rendszeres használatával megtarthatja a kezei egészségét és szépségét, megelőzve a kiszáradást és a bőrproblémákat. Élvezze a puha és hidratált bőr érzését ezzel a hatékony bőrregeneráló krémmel.

Javasolt termékek