Kategóriák

Információ

Megtekintés nagyban

Tork nagyteljesítményű tisztítókendő, dobozos kombi tekercses 280lap/tekercs, 160m/tekercs, 1tekercs/karton

530237

  • Termékleírás:

    A Tork nagy teljesítményű tisztítókendő nedvszívó képessége igen nagy, a kendő maga pedig vastag és ellenálló: alkalmas az erős dörzsölésre, és közben nem foszlik szét. A legtöbb tisztítószerrel használható. Gyorsan és hatékonyan eltávolítja az olajat, a zsiradékot, a szennyeződéseket és a makacs foltokat, miközben védi a kezet a fémforgácsoktól és a hőtől. A kendő a Tork hordozható vagy falra szerelhető adagolóival használható, amelyek biztonságos és hatékony eszközök. Ezenfelül a Tork Maxi belsőmagos adagolóba vagy a Tork Maxi dobozos kombi tekercses adagolóba is behelyezhető, amivel lehetővé válik az egykezes adagolás.


    • Erős textúrája és nagyfokú nedvszívása révén egyaránt alkalmas olajok, zsiradékok, kenőanyagok és szennyeződések eltávolítására.
    • Jellemzők: Felhasználás: Oldószeres tisztításhoz Rétegszám: 1 rétegű Minőség: textilhatású Szín: kék Rendszer: W1/W2/W3 Tekercsátmérő: 26 cm Lapszám: 280 lap/tekercs Hosszúság: 106 méter/tekercs Lapméret (cm): 32x38 Kiszerelés: 1 tekercs/karton

Javasolt termékek