Kategóriák

Információ

Semperguard Nitril Style fekete kesztyű púdermentes S 100db/csomag Megtekintés nagyban

Semperguard Nitril Style fekete kesztyű púdermentes S 100db/csomag

SEMP-060

  • Termékleírás:


    A semperguard® nitril Style elegáns fekete színével méltó a nevéhez, és nemcsak az esztétikát és stílust ötvözi, hanem a professzionalizmust is tükrözi. Ez a fekete, eldobható védőkesztyű, amely nitril-butadién-kaucsukból készül, különösen népszerű az élelmiszer- és italgyártásban, a szépségápolásban és a testművészetben. A semperguard® nitril Style kettős címkével ellátott, személyi védőfelszerelésként és orvostechnikai eszközként is használható, és további előnyöket kínál, különösen a tetoválási és testművészeti szektorban használt orvosi eszközök követelményeinek megfelelően. A bőrbarát nitril anyag nagyon rugalmas és kellemesen puha tapintású, nem tartalmaz ftalátokat/lágyítókat és allergén latex fehérjéket.


    Előnyök:



    A divatos fekete szín a kifinomultság és a professzionalizmus érzését közvetíti.
    Biztonságos markolat magas viselési kényelemmel kombinálva az ujjak területén lévő textúrának és a rugalmas nitril anyagnak köszönhetően.
    A kettős jelölés megfelel az olyan szakmai területek orvosi követelményeinek, ahol nem csak személyi védelemre van szükség.
    A kesztyű anyaga ellenáll a vérnek és más testnedveknek, és véd a baktériumok, gombák és vírusok ellen, beleértve a SARS-CoV-2-t, a hepatitis B&C-t és a HIV-t.

    A semperguard® Nitrile style a következő alkalmazási területeken ajánlott:


    Személyi védelem
    Étel / Vendéglátás 
    Szépség / Body Art / Fodrászat
    Fogyasztói / Kiskereskedelmi

Javasolt termékek

A termék vásárlói ezt is megvették: